Eerste hulp bij schrijven

Een vloeiende, prettige tekst op papier of scherm krijgen. Het is een hele uitdaging als tekstschrijven niet je dagelijkse werk is. Wij helpen graag. De zelfgeschreven tekst hoeft niet de prullenbak in: met een redactieslag maken wij er een leesbaar verhaal van. Kromme zinnen buigen we recht en van jargon maken we begrijpelijke taal.

Verbeteren of herschrijven?

Bij tekstcorrectie lopen we een tekst letter voor letter na. Spelfouten gaan eruit, te lange zinnen worden gesplitst. Herschrijven gaat een stap verder: we maken de tekst vlotter en duidelijker. Met oog voor woordkeuze, opbouw en stijl.

Webteksten en SEO

Ook een webtekst moet foutloos en leesbaar zijn. En geschreven met kennis van SEO (Search Engine Optimization): het verbeteren van de vindbaarheid in Google. Een slimme webtekst bevat de juiste zoekwoorden, zodat de website beter scoort in zoekmachines. Wij schrijven en verbeteren webteksten voor een hogere Google Ranking.

Advies en redactie

Ondersteuning nodig bij het maken van een brochure, nieuwsbrief of personeelsblad? Wij kunnen helpen. Van advies tot coördinatie en volledige redactievoering.

Aan boord bewerkt

Dit is een selectie uit ons werk.
Onderste link vereist Acrobat Reader.